Benvinguts

Passeu, passeu... està obert!!

dilluns, 24 de març del 2008

Setmana Santa

Bé, això de setmana és un dir, pels que treballem només són uns dies o un cap de setmana llarg. Aprofito aquests dies per poder desconectar una mica i me'n vaig amb la dona a passar uns dies de descans cap al sud de Tarragona, concretament posem el "camp base" a Poboleda una petita vila dins la comarca del Priorat (en aquest mateix bloc ja apareix alguna foto d'aquest poble) on la familia disposem d'una casa. El dissabte ens disposem també a agafar el cotxe i anem d'excursió a veure el riu Ebre, així doncs després de recòrrer uns quants quilòmetres gaudint d'un magnific paissatge prioratí arribem cap a la comarca de la Ribera d'Ebre i la primera parada que fem és al poble de Miravet, on podem passejar pels seus carrers i veure aquest magnífic riu que hores d'ara no porta tota l'aigua que estem acostumats a veure baixar, la sequera no perdona. Després d'un breu passeig pel poble (no es massa gran) ens disposem a pujar al castell de Miravet, un castell d'origen andalusí i des d'on es poden veure unes magnífiques vistes del poble i del riu. Vista de Miravet amb el castell al fons


Després de la visita a aquest castell ens disposem buscar un lloc per dinar, una vegada localitzat i reservada la taula, per fer una mica de temps ens disposem a visitar alguna de les botigues-magatzem de terrissa que hi ha per la zona i on comprem algun souvenir. Arriva l'hora de l'àpat on ens atenen molt bé i després d'un bon i abundòs menjar agafem de nou el cotxe i enfilem la carretera per visitar algún poblet més, així doncs passem per Ascó on parem uns minuts per veure "la nuclear" i tot seguit continuem fins el poble de Riba-roja d'Ebre tot passant per Flix.
Vista de Riba-roja d'Ebre


Avançada la tarda decidim tornar cap el "camp base". He de dir que va fer un magnífic dia assolellat, una mica fresquet i sobretot, molt ventós.

dissabte, 15 de març del 2008

Massa temps!!

Si, senyors/es he estat massa temps sense escriure res per aquí, us he tingut una mica abandonadets ultimament. La veritat es que m'ha fet una mica de mandra escriure. Aviat comença una nova temporada castellera, ben segur que plena d'emocions fortes, si més no, com que hi ha concurs aquest any, algunes de les colles giraran la seva temporada cap a aquest esdeveniment. Capgrossos aquest any ha començat prou fort en quan als assajos, hi ha prou gent i així es poden fer molt bones proves. Ja em provat alguns folres, tot i que tenim algun membre de tronc de baixa momentània, les perspectives cap al futur son prou bones i esperançadores. Tot això també cal dir-ho, esperonat per un magnífic i flamant local, no cal recordar-ho, però es un local totalment fet a mida per a una colla castellera. Així doncs, esperant en candeletes que comenci la temporada per anar veient l'esdevenir de les colles en una temporada crec jo que bastant trepidant, sobretot per Capgrossos, on després de vacances ens esperen uns mesos amb unes diades fantàstiques, molt engrescadores i no cal dir-ho, realment espectaculars al costat de les millors colles del món casteller. Restem doncs a l'espera de que s'alci el teló.