Benvinguts

Passeu, passeu... està obert!!

diumenge, 16 de desembre del 2007

Marató de TV3

La Iris amb l'Arnau i la Chenoa en un dels assajos del programa de la Marató (Foto: TV3)

Uns quants convidats al programa amb la Chenoa (Foto: TV3)

Quan escric això encara s'està celebrant per TV3 la XVIa Marató de TV3 dedicada aquest any a les malalties cardiovascular. Molt emocionants han estat les entrevistes a afectats, a metges i demés col·laboradors, però la més frapant, la més esfreïdora (encara se'm posa la pell de gallina mentre escric això i recordo el què he vist) quan ha sortit la meva cosina amb aquella nena tant plena de vida, qui ho havia de dir?, que la Iris en tant sols un any, ja porta 6 operacions, moltes d'elles a cor obert. Avui Catalunya batega i batega amb força, la força dels diners que serviran per la investigació d'aquestes malalties, per la curació i per la prevenció. Esperem que aviat podem dir amb la veu molt alta que algunes d'aquestes malalties es poden ja curar o si més no prevenir-les gracies a aquestes aportacions que avui fem. Com vaig dir en l'anterior post, va per tú Iris i per tots els que pateixen qualsevol cardiopatia. Gràcies per col·laborar.

1 comentari:

Aprendiendo a aprender ha dit...

La petita Iris se merece todo nuestro apoyo, de todos y cada uno de nosotros.
Porque la pequeña Iris ¡quiere vivir¡ Su diminito cuerpo, en peso y en tamaño, lleva seis operaciones pero Iris juega, Iris sonríe.
Sé que la vida de Iris ha estado en las manos de los médicos que la atienden pero también sé que la Iris no estaría con nosotros de no ser por los padres que, afortunadamente, tiene la Susana y el Joan.
Para vivir todo esto se necesita mucho coraje, mucho valor y mucho amor...y la Iris la Susana y el Joan lo tienen.
Un beso de todo corazón a los tres.
Lylo