Benvinguts

Passeu, passeu... està obert!!

dissabte, 19 de gener del 2008

Diada Capgrossa


Capgrossos vs TV3

Doncs, si... així podriem definir el dia d'avui. Cap al migdia partit de futbol entre els Capgrossos i un combinat de periodistes de TV3 amb motiu dels actes de la Marató de TV3. El de menys, el resultat 2-7 a favor del combinat de TV3. El millor la col·laboració de tots els que hi erem. Uns diners que engrossaran els gairebé 7 milions d'euros recaptats aquest any per la Marató que anava dedicada a la prevenció de les malalties cardiovasculars.

Per la tarda Assemblea General de la Colla. Multitudinària Assemblea de la Colla on s'ha fet balanç de la temporada 2007 i on s'han escollit les noves juntes administrativa i tècnica. S'han aprovat tots els punts del dia amb ampla majoria. Aquesta Assemblea també ha servit per acomiadar a l'anterior cap de colla i donar al benvinguda al nou cap de colla. En principi, les dues juntes donaran un caire continuísta al devenir de la colla. Com a fet destacat de l'Assemblea d'avui, l'anunci d'una actuació a l'Arboç cap el mes d'octubre on participarem amb les altres 4 colles punteres i la colla anfitriona, es dir, gairebé un Sant Fèlix. Pel que fa a la resta d'actuacions, sembla que repetim Lleida, Girona, Vilafranca i Premià de Mar i reincorporem una interessant sortida a Sitges. Ah! i no hem d'oblidar que aquest any, també és any de Concurs a Tarragona. En fí, que ens espera una temporada bastant maca. S'ha parlat també del local, que ja en tenim ganes de trepitjar-lo i començar a assaborir els assajos. Per acabar l'Assemblea s'han escollit 3 possibles formes de recordar per sempre a la Mariona i després de les votacions pertinents s'ha donat per acabada aquesta Assemblea. Al sortir repartiment del poster i la revista i "corrillo" comentant la jugada. I això és el que ha donat aquesta diada.

3 comentaris:

TRO(B/V)ADOR DEL SANT GRAAL ha dit...

Gràcies per tota l'informació. Des de Lleida estem encantats!.A la teva enquesta voto pel 5de9f,som molta colla i som uns cracs amb la catedral,quan la tècnica doni el vist-i-plau jo vull ser a galeres.Capgròs de Terraferma Martí Català.

Tradiblog ha dit...

Enhorabona pel teu blog casteller. Si vols que et llistem al TRADIBLOG ens ho comuniques i estarem satisfets de comptar amb el vostre blog. Incrementaràs les teves visites i donaràs a coneixer els teus articles a tota una comunitat molt pròxima i receptiva cap els fenòmens de la cultura popular i tradicional. Si vols divulgar el TRADIBLOG entre els teus coneguts, endavant. Salutacions i fins aviat.
TRADIBLOG: tradiblog@mesvilaweb.cat
http://tradi.blogspot.com

Carol ha dit...

Ostres, interessant diada.

Realment, segons el que he sentit, i el que llegeixo, se us presenta una temporada IMPRESSIONANT! Espero que l'aprofiteu a tope, al vostre estil, amb els dos peus a l'accelerador i al fre, apretant quan toca. Ja ho sabeu fer de sobres, això. Res de nou. Espero que a Premià ho gaudiu molt, i espero poder anar a veure-us. La meva colla, per desgràcia, ha deixat d'anar a la plaça, perquè a l'Ajuntament no li acabem de fer el pes! Una llàstima! :P

Continuaré llegint-te! ;) Interessant blog!!

Fins una altra!!