Benvinguts

Passeu, passeu... està obert!!

diumenge, 8 de juny del 2008

Quina gran colla!


Pom de dalt de la torre de 8.

A punt de fer l'aleta del 3d9f

Segona aleta del 5d8

Celebràvem avui diumenge el nostre dotzè aniversari i la veritat, no podia haver segut millor. Pintava molt bé la diada abans de començar i així s'ha complert. Tot el guió ha anat escrupulosament com estava escrit o millor dit, com s'havia estudiat.

En primer lloc un nou emplaçament com era la plaça de Santa Maria, en la meva opinió, molt més acollidora que la plaça de Cuba, en segon lloc dos colles grans... una potser vinguda una mica a menys i un altra pujant i fent-se lloc entre les punteres i després nosaltres, que en aquest cas hem sortit encara més enfortits del que ja començaven a estar. Fins a 6 castells de 8, un castell de 9 i 2 castells de 7 i mig, deu n'hi do en aquestes alçades de temporada.

Comencem amb els Minyons de Terrassa, com he dit fa un moment, colla gran, molt gran!, però que en aquests inicis de temporada encara no trova el seu lloc. Van justets de camises pel que he anat veient a Granollers i a Mataró (llocs on hem coincidit), per fer el que han fet, tot i així han completat la seva millor actuació en el que va de temporada alçant el 3d8, la torre de 8f (primera de la temporada) i el 4d8, per acomiadar-se amb dos pilars de 5.

Per altra banda, tenim els Castellers de Sants, una colla que està creixent molt, en poc temps i que l'any passat ja ens van ensenyar molt bones maneres per entrar a l'èlit d'aquest món. Avui les pretensions que portaven eren una mica més baixes que altres vegades, doncs les caigudes de les últimes setmanes han condicionat una mica l'actuació d'avui. No obstant també han fet una gran actuació alçant el 5d7, el 3d8 i el 3d7ps, acabant l'actuació amb un vano de 5.

Per últim Capgrossos... gran diada la d'avui, la millor en el que portem de temporada per a una colla. Hem portat dos castells que encara no s'havien vist aquest any en cap plaça i els dos descarregats d'una tacada, completant així una de les diades més completes d'aquesta colla. Obriem plaça i com aperitiu amb una torre de 8 amb folre, un pel girada però que s'ha descarregat amb força solvència i sense cap problema. De primer plat, el 3d9f, com he comentat abans, el primer castell de 9 descarregat a la temporada, molt treballat, defentsan-te'l al límit i com aquell que diu descarregant-lo per coll(Piiiiip)!! Tal qual a l'estil Valls. A tercera ronda presentem la catedral, el 5d8 que com l'anterior castell, també el vàrem tenir que defensar fins el límit. Es a dir, avui els Capgrossos a més de la camisa també portàvem el "mono" de treball. Això sí... després tots a celebrar-ho al nostre flamant local. Però abans calia posar la cirereta al pastís i acomiadar-nos de la plaça amb 2 pilars de 5 i seguidament 12 pilars de 4 simultanis, un per cada any d'intensa vida castellera complert. PER MOLTS ANYS CAPGROSSOS!!
12 pilars de 4, un per cada any de Capgrossos de Mataró.

1 comentari:

TRO(B/V)ADOR DEL SANT GRAAL ha dit...

Per molts anys!!!!això vol dir en propers aniversaris: molts pilars de 4 simultanis.Martí Marraco