Benvinguts

Passeu, passeu... està obert!!

diumenge, 2 de desembre del 2007

1 de desembre mogudet

Gairebé ens aixequem del llit amb la mala notícia de que ETA ha tornat a atemptar. Aquesta vegada a França, on han assassinat a un guardia civil i han ferit un altre. Sembla ser que els guardies estaven fent un café en un centre comercial i que estaven de vigilància, van coincidir amb els pressumptes etarres i al sortir del centre aquests els van tirotejar a l'acostar-se al cotxe oficial dels guardies. De fet, llegint diversa premsa, hi ha disparitat d'opinions, que si anaven de paisà, que si anaven desarmats, en fí, suposo que l'investigació donarà alguna conclusió definitiva, el que sí que es definitiu, és que ETA no vol la pau, això és el que ara preocupa i molt.

Un altre dels esdeveniments del dia, aquest per la tarda era la manifestació pel "Dret a decidir" celebrada pels carrers de Barcelona, aquí de nou topem amb la disparitat de xifres, que si 700.000 segons l'organització, que si 200.000 segons la policia, ah! i això prenent dades d'un diari, que si mirem altres publicacions les xifres ballen molt més. El lema "Som una nació i diem prou! Tenim el dret de decidir sobre les nostres infraestructures". Vàries entitats, partits polítics i diverses personalitats de la vida social catalana i eren aplegats en aquesta manifestació on es reivindicava el traspàs dels transports i infraestructures a la Generalitat, la publicació de les balances fiscals i que Catalunya recapti tots els impostos. Caldrà fer una ullada els propers dies per veure si aquesta manifestació ha valgut la pena. Jo crec sincerament que no, que per als de Madrid, això m'entra per una orella i em surt per un altra. Sempre ha segut així.

Foto de la manifestació a Barcelona (El Periódico de Catalunya)

Per acabar el dia, partit a Montjuïc, a l'estadi Lluís Companys, derby entre els dos equips de la ciutat, l'Espanyol i el Barça, el resultat 1-1. Una part per a cada equip, el Barça va fer seva la primera part, on va aconseguir el seu gol poc després de començar el partit de gran jugada de Messi (impressionant, gairebé tot el partit) i rematant Iniesta. La segona part va ser de l'Espanyol que va fer una gran reacció i que quan faltava poc més d'un quart d'hora Coro va empatar. Mirant el partit crec que va ser un resultat just, tot i que ambdos equips van fer mèrits per guanyar. La llàstima? Doncs que el Madrid ja es a quatre punts dels blaugranes i tal com pinta la cosa, vindran al Camp Nou com a líders.

Messi en el partit d'ahir (El Periódico de Catalunya)

1 comentari:

Unknown ha dit...

monty et vam trobar a faltar a la festa de fi de temporada. ja tenia un "guiski" demanat per tu i al final es va diluir a la meva gola.