Benvinguts

Passeu, passeu... està obert!!

diumenge, 30 de desembre del 2007

Passejant per Las Palmas

Avui em sortit a donar una volta per la ciutat. Fa molt bon temps, sembla mentida que sigui hivern, però veieu a la foto següent i veureu l'hora i la temperatura que feia. Crec que el termòmetre exagera una mica, la temperatura real era segurament 3 ó 4 graus menys dels que marca, però déu n'hi do.

Platja de "Las Canteras" a Las Plamas de Gran Canaria

Després hem seguit passejant per la platja on hem arribat a un pessebre fet amb sorra de la platja. Com podreu veure és un "peaso" pessebre molt ben treballat i pels dies que porta fet, molt ben conservat. Fixeu-vos en detalls sobre com han "escolpit" sobre la sorra els artístes d'aquesta ciutat. Diuen els d'aquí que és el més gran d'Europa fet amb sorra. Us podeu fer la idea de les dimensions amb la proporció de la gent que el visita. La veritat que és molt maco i molt espectacular.

Dues imatges del pessebre fet amb sorra de platja a "Las Canteras"

1 comentari:

Aprendiendo a aprender ha dit...

Cierto que podría dar envidia...si no fuera porque tambien estoy disfrutando de estos días en mi tierra.
Clima envidiable, es verdad. Pasear, a 30 Diciembre, sin abrigo es una delicia. Mañana, como es tradición, después de los tradicionales fuegos de fin de año serán muchos los que se den un baño en la playa de Las Canteras.