Benvinguts

Passeu, passeu... està obert!!

dilluns, 24 de març del 2008

Setmana Santa

Bé, això de setmana és un dir, pels que treballem només són uns dies o un cap de setmana llarg. Aprofito aquests dies per poder desconectar una mica i me'n vaig amb la dona a passar uns dies de descans cap al sud de Tarragona, concretament posem el "camp base" a Poboleda una petita vila dins la comarca del Priorat (en aquest mateix bloc ja apareix alguna foto d'aquest poble) on la familia disposem d'una casa. El dissabte ens disposem també a agafar el cotxe i anem d'excursió a veure el riu Ebre, així doncs després de recòrrer uns quants quilòmetres gaudint d'un magnific paissatge prioratí arribem cap a la comarca de la Ribera d'Ebre i la primera parada que fem és al poble de Miravet, on podem passejar pels seus carrers i veure aquest magnífic riu que hores d'ara no porta tota l'aigua que estem acostumats a veure baixar, la sequera no perdona. Després d'un breu passeig pel poble (no es massa gran) ens disposem a pujar al castell de Miravet, un castell d'origen andalusí i des d'on es poden veure unes magnífiques vistes del poble i del riu. Vista de Miravet amb el castell al fons


Després de la visita a aquest castell ens disposem buscar un lloc per dinar, una vegada localitzat i reservada la taula, per fer una mica de temps ens disposem a visitar alguna de les botigues-magatzem de terrissa que hi ha per la zona i on comprem algun souvenir. Arriva l'hora de l'àpat on ens atenen molt bé i després d'un bon i abundòs menjar agafem de nou el cotxe i enfilem la carretera per visitar algún poblet més, així doncs passem per Ascó on parem uns minuts per veure "la nuclear" i tot seguit continuem fins el poble de Riba-roja d'Ebre tot passant per Flix.
Vista de Riba-roja d'Ebre


Avançada la tarda decidim tornar cap el "camp base". He de dir que va fer un magnífic dia assolellat, una mica fresquet i sobretot, molt ventós.