Benvinguts

Passeu, passeu... està obert!!

diumenge, 20 d’abril del 2008

Estrena de Local

Avui dia 20 d'abril hem inaugurat el local dels Capgrossos. Avui és un gran dia per a la colla, aquesta colla que amb només 12 anys de vida ja ha vist complert un dels seus somnis i és el de tenir aquest flamant local. Un local per la colla castellera, un local per fer castells, un local per fer amics, un local per reunir-nos... en definitiva un local polivalent, però que ens ha de servir per a creìxer, crèixer com a colla castellera i com a entitat dins el teixit tradicional-cultural a Mataró i comarca. Un local que gràcies als esforços de molts l'hem pogut inaugurar avui. D'entrada dir que fa patxoca anar pels passadissos i per les estances, es respira ambient casteller per tots cantons.

Matí gris, amenaçant pluja (que després faria acte de presència), Capgrossos i Capgosses dirigint-se cap el local, alguns ja s'han enfaixat, d'altres van donant voltes contemplant l'arquitectura, les fotos que hi han penjades per les parets, els murals, etc... algún VIP que es comença a acostar, els últims preparatius... De cop dessallotgem, per donar pas a la visita dels VIP's i seguidament els parlaments. Com a mestre de cerimònies l'Espartac Peràn, un dels impulsors de que la Colla Castellera Capgrossos de Mataró a hores d'ara existeixi. Seguidament parlament d'en Ramon Bassas, president de PUMSA que son els que s'han encarregat de la construcció del local. Després un emotiu parlament d'en Carles Guanyabens, president de la Colla, on exposa tots els esforços d'aquesta per tenir el que ara tenim, on recorda els que ja no hi són a la colla i on agraeix a tothom que ha fet quelcom per tirar endevant el projecte del local. Finalitza el torn de parlaments el Sr. Alcalde de Mataró i casteller, Joan Antoni Baron on resalta que aquest local no es solsament de la colla, si no que és de tot Mataro.

A dalt Carles Guanyabens. President de la Colla Capgrossos de Mataró.

A baix Joan Antoni Baron. Alcalde de Mataró.


Després dels parlaments, descoberta d'una placa on es recorda a la Mariona Galindo i seguidament els castells. Per obrir boca un 5d7, després un 4d7ag, seguit d'un 3d7 i per acabar un vano de cinc, on també haig de dir, que formaba part del pilar de cinc en la posició de baix, siguent el meu primer pilar de cinc que faig en la meva curta història dins la colla.

Per acabar un refrigeri per a tothom amb la companyia dels Ministrils del Sabre.

Per la diada de Sant Jordi, més i si pot ser millor.

2 comentaris:

Alba Galan i Garcia ha dit...

Informar-te que ha nascut un portal informatiu sobre actualitat castellera, potser t'interessa participar-hi.

http://www.lespadat.com/

TRO(B/V)ADOR DEL SANT GRAAL ha dit...

Felicitats pel local i felicitats pel Pilar de 5!!!.Martí.