Benvinguts

Passeu, passeu... està obert!!

diumenge, 27 d’abril del 2008

Agafant el bon ritme

Avui dia de la Mare de Déu de Montserrat (aprofito per felicitar-les) s'ha celebrat a Vilassar de Dalt, com a acte dins la seva Festa Major de Sant Pere Màrtir, una diada castellera on compartiem plaça amb els Castellers de Vilafranca.

Avui era dia important per portar ja castells una mica més seriosos a plaça i així ha segut, per part dels Capgrossos la millor actuació de la seva història en aquesta plaça. Em aixecat per aquest ordre el 3d8, el 4d8 i la torre de 7, precedit del clàssic pilar de 4 caminant i culminant la diada amb un vano de 5. Els tres castells han estat consumats a l'estil Capgrossos, es dir, sense cap problema, potser un xic tremolós el 4, però sense cap mena de problema tant a la carregada com a la descarregada.

El cos ja comença a demanar fites més altes, tot i que encara hi ha molt d'assaig per fer.

Pel que fa als Castellers de Vilafranca, doncs que dir d'ells? que ho han fet tot molt bé, amb una solvència gairebé insultant i això que no eren pas gaires. Aixì doncs ens han deleitat amb un 4d8, torre de 8 folrada i 3d8, per arrodonir l'actuació ens han regalat un pilar de 6. No cal dir que també obriren plaça amb un pilar de 4 caminant i tancàren l'actuació amb 6 pilars de 4 simultanis.

Tot seguit, refrigeri per a tothom i cap a casa.

La setmana que vé toca actuació a Granollers on hi ha previst fer la mateixa actuació que avui.