Benvinguts

Passeu, passeu... està obert!!

diumenge, 4 de maig del 2008

A Granollers, calor i castells

Avui, en el marc de la Fira de l'Ascensió a Granollers, s'ha celebrat una diada castellera sota un sol de justícia. Participavem els Xics de Granollers com a amfitrions, els Minyons de Terrassa i nosaltres, els Capgrossos de Mataró.

Repetim l'actuació feta a Vilassar de Dalt, amb el 3d8 la torre de 7 i el 4d8, tancant l'actuació amb un vano de 5. Dir que tots 3 castells han pujat força bé potser el 4d8 un pel desqüadrat, però sense cap dificultat a l'hora de la carregada i descarregada.

Pel que fa als Xics de Granollers obriren plaça amb la torre de 7 que no van poder carregar ja que va pujar un xic lenta, després han fet el 4d7, el 4d6ag i el 3d7, acabant l'actuació amb un vano de 5.

Els Minyons de Terrassa, per a mí, un pel decepcionant, ja que han portat molt poques camises i molts capgrossos i xics hem tingut que ficar-nos a les seves soques per què poguèssin bastir els seus castells. La seva actuació ha segut la següent: 3d8, torre de 7 i 4d8, per acavar amb un pilar de 5.

Per acavar el dia, tornada cap a Mataró, dinar i fer una mini migdiada i després a veure el Barça on ens han deleitat amb mitja dotzena de gols (a bones hores) i després una volta ràpida per la plaça de l'Ajuntament i fer l'ullada de rigor a la Fira de Sant Ponç, comprar el de sempre i en els llocs de sempre i cap a casa.