Benvinguts

Passeu, passeu... està obert!!

dimecres, 23 d’abril del 2008

"Trilema" resolt

Bé, al principi tenia un dilema, o Castells o Barça, aquest dilema amb el pas dels dies es convertí en "trilema", si vaig als castells i veig el partit per la tele, que faig amb el carnet del Barça? Així es convertí el dilema en "trilema". Doncs molt fàcil, l'he deixat a un amic el carnet, he fet castells i he disfrutat de bon futbol per la tele, així que "trilema" resolt.

Anem per parts, tema castells, avui a Mataró i a moltes poblacions Diada castellera de Sant Jordi, actuem davant l'Ajuntament on fem una actuació com aquell que diu a contrarrellotge, en un plis plas ens ventilem els castells com si fos un nen davant d'un pastís de xocolata, fem la mateixa actuació de diumenge, es dir, 5d7, 3d7 i 4d7ag en quan a castells, cal afegir el pilar de 4 caminant previ a la ronda de castells i els pilars de comiat amb senyera inclosa davant la porta de la Casa Gran. Haig de dir que com el diumenge, he fet un altra estrena, ha segut en el pilar del 4d7ag on he fet de baix a l'agulla.

Després, a corre cuita, donar una mini-volta per la plaça Santa Anna, plena a vessar de gent mirant i remirant llibres i roses. Sense molt temps disponible vaig cap la botiga on venen el llibre "Conte de les Santes", un recull de contes on es troben relats imaginaris escrits i il·lustrats per mataronins i mataronines, alguns, companys de la Colla Capgrossos de Mataró.

Tot seguit agafo la moto i cap al local dels Capgrossos a veure el partit de Messifinals(1), uyss perdó, semifinals de la Champions entre el Barça i el Manchester United. Realment ha segut un bon partit que podia haver canviat molt si Cristiano Ronaldo no haguès fallat un penal molt clar, per unes mans de Milito dins l'àrea, al minut i mig d'haver començat. El Barça ha tingut claríssimes ocasions per haver-se avançat al marcador, però un bon porter i la veritat, els "magnífics" tenen la pòlvora molt, però molt mullada, en definitiva, una llàstima, ja que si haguèssin entrat algunes de les ocasions perdudes hores d'ara estariem amb un peu i mig cap a Moscou. Però, que hi farem?, davant, tot s'ha de dir, hi havia un gran equip, que tampoc ha sabut aprofitar les seves ocasions. Haurem d'esperar que la pòlvora estigui molt més seca a Old Trafford i que marquem allà, on amb un empat a qualsevol guarisme ens portaria a la final. No val perdre. Esperarem doncs, impacientment al proper dimarts.

I això és tot el que ha donat de sí aquesta tarda semi-festiva.

(1) Algún periodista que no recordo ara mateix el seu nom ha batejat aquesta eliminatòria amb aquest nom.