Benvinguts

Passeu, passeu... està obert!!

dijous, 22 de maig del 2008

A Barcelona, clàssica de 8

Amb una mica de retard degut a l'espera de tenir un parell de fotos fetes per l'amic Tomàs, escric aquesta petita crònica del que va succeir el passat diumenge a Barcelona, a la plaça Rius i Taulet del barri de Gràcia.

Celebràvem l'11a Diada dels Castellers de la Vila de Gràcia que actuaven d'amfitrions i que a més de nosaltres, l'acompanyaven els Xiquets de Reus.

Vàrem començar l'actuació amb uns pilars en un carrer a prop d'aquesta plaça i que es diu Xiquets de Valls, nosaltres alçàrem un pilar de 5 ben maco i els de Gràcia un de 4. Els de Reus a l'arrivar un xic tard no van alçar cap pilar i anàren directament a plaça.

Pilar de 5 al carrer Xiquets de Valls



Després, a l'actuació obriren plaça els anfitrions amb 4d7ag, seguidament nosaltres vàrem plantar un majestuós 3d8, per acabar ronda els Xiquets amb un 4d7ag. En segona ronda els de Gràcia sols carregàren el 5d7 que els va pujar molt lent, aixì que a la baixada al voler "còrrer" una mica una estrevada d'un dels dosos va fer que el castell caiguès. Després nosaltres continuarem amb un 4d8 molt maco tot i que primer el vam tenir que desmuntar. Els Xiquetes tanquen de nou ronda amb un 3d7. A l'ultima ronda els graciencs alçaren un 3d7, nosaltres una torre de 7 i els reusencs un 4d7.


4d8 de Capgrossos de Mataró. Foto: Tomàs.

Acabem l'actuació amb un vano de 5 per part nostra, pilar de 5 pels de Gràcia i 3 pilars de 4 (el del mig, aixecat per sota) per part dels Xiquets.

I això és que que ha donat de sí aquesta diada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No diguis a Barcelona...

Digues a Gràcia classica de vuit.

Que els de Gràcia som molt suceptibles.. :)

Felicitats per l'actuació

Unknown ha dit...

hei soc en Johan de la Colla!!!
quin bloc mes guai!! m´agrada molt a sigut tot un descubriment!!!
fins aviat!!!