Benvinguts

Passeu, passeu... està obert!!

diumenge, 18 de novembre del 2007

Aniversari d'un amic

Bé, el títol ho diu tot. Tots els meus amics del poble on estiuejem (veure el poble a peu de bloc) ens hem reunit avui per celebrar el 40è aniversari de l'amic Jaume. Era una sopresa, no savia on el portàvem. Es pensava que ho celebrariem dins el pont de la Constitució. Però no, ho vàrem fer avui per fer-ho més atípic. El lloc de trobada era al Parc Jalpí d'Arenys de Munt.
El senyor ens va vacil.lar que era la seva il·lusio tirar-se per una tirolina i ja ens veus a tot el personal mobilitzat per poder complaure el seu desig. Dins el Parc Jalpí a part del castell es trova jalpiaventura, un lloc on podem satisfer les necessitats de l'adrenalina que portem al nostre cos. Els més atrevits ens agenciem de mosquetons, arnessos i ens disposem a passar els circuits. A fer el mico una estona.

A punt per fer el mico!!


Com es mou aixòòò!!!
Baixant per la tirolina.
A veure si cauré!!!

A pujar pels arbres, passar per ponts, tirar-se per tirolina avall, estampar-se contra l'arbre següent, en fi, rialles i una bona estona. Després els més agoserats fan un altre circuit, i els ganapies cap al bar que hi falta gent. Lloc on comentar la jugada. Estona més tard i després de passar per "caixa" ens disposem a anar tots plegats a dinar. El lloc, per fer-ho semblant com ho fem al poble, a un pic-nic, cadascú porta el que ha de portar, uns la carn, els altres el vi, altres el pastis, els regals pertinents, els estris de menjar, el cava, etc... Total, carn a la brassa, amanides, escalivada, vi, cava, pastissos, regals i després el café. Recollim i cap a casa. Això si, ha fet fresqueta, bastanta fresqueta, tot i que al migdia s'estava força bé al solet.
Fins el proper aniversari!!

El protagonista, Jaume, per molts anys.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA CAPGROS M'HA DIT UN MOIXONET DEL PARC JALPI QUE TU NO VAS NI PUJAR AL PI DELS NENS PETARDO!!!!
ESPERO QUE APRENGUIS A VOLAR PER SI DE CAS EL PROXIM ANIVERSARI NO ET RAJIS PAJARRACO.

UN BESITO PA LA LOLI
DE UN CAMPEÓN.

Anònim ha dit...

ES VERITAT TOT AIXO...
UNA CAMPIONA

Anònim ha dit...

PERO EL DE L'ANIVERSARI EL CONEC EM VA VENDRE UNA MERDA DE TOYOTA

UN TOYOTERO..

Anònim ha dit...

soy carlos de mataro, este que sale en la foto es uno que vendia yundays?, si es asi me cago en sus muelas el cabron que le compre un coupe de segunda mano y a los 10 dias se me jodio el motor y fui a reclamar y ya no trabajaba alli, no se os ocurra comprarle un coche al macarra ese.
gracias cabezon .
si este no es el de la yundai lo siento...

Anònim ha dit...

CAGÜENLALECHEPUTA!!!!...I ara que cony farem sense la teva música a Cap d'Any?.
Claroooo....como el niño se va a Canarias a tomar el solecito con su noviaaaa!!!! I nosaltres passant un fred que s'et pela el xoriço.
En fi...que et trovarem a faltar, bitxarraco!!!