Benvinguts

Passeu, passeu... està obert!!

diumenge, 11 de novembre del 2007

Sopar d'homes a Can Mià

Celebrarem ahir vespre el sopar d'homes de la Colla Castellera de Capgrossos de Mataró amb un fantàstic ambient. El lloc a Can Mià, prop de Banyoles a la província de Girona. Ens porten a la majoria en autocar. Aprofitem per escoltar que fa el Barça, bé... crec que no cal parlar-ne gaire del tema, allà (a can Barça) crec que ara per ara no hi ha un fantàstic ambient, en fí aquest tema el tocarem un altre dia.

Arrivem prop del restaurant fins on pot arribar l'autocar i després de caminar uns deu minutets amb els lots, perquè sense aquesta eina es bastant complicat arribar sense fer-te un esguinç al turmell o torçar-te el peu, doncs un caminet de sorra, ple de sots i sense cap il·luminació fan imprescindible aquesta eina.

Al restaurant uns quants companys ja han arribat amb els seus respectius vehicles i ens estan esperant amb la boca oberta, de gana, eh?... La resta ja us ho podeu imaginar, agafar cadira i esperar plats. Aquí us paso una petita mostra del que va "desfilar" primer pels passadissos del restaurant i després pels nostres estòmacs. En fí, un grandiós àpat, això si, ven regat de bon vi i sobretot, de molt bon ambient.


A mesura que el vi començava a fer una de les seves funcions més característiques es començaven a escoltar alguns càntics dedicats a diversos membres de la colla. La festa anava "in-crescendo" a mesura que entraven a escena els cafès i els licors, hi va haver-hi per gairebé tothom, els més celebrats els dedicats a l'Albert Rubí, en Raimon, en Meli, l'Eloi i fins hi tot pel que ara mateix escriu... El punt àlgid va ser quan sonaren gralles i un fantàstic cant del Segadors, que ben bé semblava que estavem en un altre lloc en vers d'estar en un restaurant. Potser aquest va ésser el toc de solemnitat del sopar. Després com mana la tradició el torn de pilars i castells a la porta del restaurant. Amb els estòmacs plens sense faixa, ulls vidriosos, alegria per sobre de tot, en fí el que s'en diu "anar amb el puntet". Vàrem fer en aquesta ocasió el pilar de 3 i la torre de 3. Després cap a l'autocar i cap a Mataró.

I esto es to, es to, es to, to, todo amigos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

un sopar bo, bo ,bo ,bo, bo.