Benvinguts

Passeu, passeu... està obert!!

dissabte, 12 de juliol del 2008

De gira per Mataró i Maresme...

Bé anem a fer un petit resum del que han estat les últimes actuacions de Capgrossos després de sortida a Créteil.


3d8 a Vilassar de Mar (Foto Loly R. H.)

El mateix dia de l'arribada es va fer un pilar davant l'Ajuntament per recollir la flama del Canigó.


Per Sant Joan visitàvem Vilassar de Mar on celebraven la seva Festa Major i acompanyats dels Castellers de Terrassa, tornavem a alçar castells de 8. Així doncs vàrem començar amb el 3d8, la torre de 8 folrada, i després d'un peu desmuntat i un intent desmuntat de 4d8 renunciem fer a aquest castell substituint-lo per un 5d7. Dir que la majoria encara anàvem un pel ressacossos per la revetlla de Sant Joan i d'altres encara amb el cançament motivat per la sortida a terres franceses.

El cap de setmana següent, dues actuacions en diumenge, pel matí visita al barri del Palau a la seva festa popular, on alçavem castells de 7. En concret el 3d7, el 4d7 i el 4d7ag.

A la tarda anem cap a Canet de Mar, on també celebraven la seva festa major. Ens volem treure l'espina del 4d8 que no vàrem poder alçar a Vilassar i el descarreguem sense problemes en aquesta vil·la. Seguidament ataquem el 3d8 una mica més complicat pel que estem acostumats, però que també el descarreguem, per acabar, una torre de 7, completant la clàssica de 8. De propina alcem també un 5d7 molt maco i després els clàssics pilars d'acomiadament, el de 5 al balcó de l'Ajuntament, seguidament pica pica i cap a casa a veure "la roja".

Per culminar aquest resum ens n'anem a la següent setmana on també tenim 2 actuacions en diumenge i que també pertanyen a sengles festes populars i/o majors, al barri de la Llàntia i per la tarda a Arenys de Mar.

3d8 al barri de la Llàntia (Foto: Nuri M. S.)

Al barri de la Llàntia, podriem dir que va ser un assaig amb camisa, molt poca gent a plaça per veure castells. Potser va afectar el canvi d'horari a última hora. Alcem el 5d7, el 3d8 i la torre de 7 per acabar amb un vano de 5. Actuació rapideta y sense gaire problemes, pica pica i a dinar que a la tarda també tenim feina.

Pilar de 4 caminant a Arenys de Mar.

A Arenys de Mar toca fer castells de 8 un altre cop. Allà alcem de nou 3 castells de 8, començant pel 3d8, seguida de la torre de 8 folrada i per acabar el 4d8. A corre cuita alcem els pilars d'acomiadament, doncs un núvol ens volia fer la gitza i gairebé o va aconseguir.

Bé, això es tot el que ha donat de sí aquestes diades, avui anem cap a Esparreguera i demà a Premià on hi ha previstos castells de més envergadura, tot preparant la gran diada de Les Santes de la setmana que vé. Seguirem informant.