Benvinguts

Passeu, passeu... està obert!!

dimecres, 7 de novembre del 2007

2 - 0 i prou


Doncs això, no hi gaire que explicar. Quan un equip vol jugar una mica i s'enfronta amb un altre que no vol jugar sols passar això, que el millor és el resultat i guanya l'equip que vol jugar una mica. No val la pena extendre's gaire més. Partit sense història. Marcàren Henry i Messi a la primera part i sembla que Ronaldinho comença a tornar a ser el que no havia tingut que deixar de ser. Destacar a més el comportament dels vinguts d'Escòcia, en saven cantar i molt, al menys a la part on estava veient el partit, no van parar ni tans sols quan els marcavem els gols. S'ha de dir també que per algun d'aquests vinguts d'Escòcia han tingut que marxar abans de que acabès el partit per mal comportament.
Destacar també als pobres de la brigada de neteja, se'ls ha girat força feina per netejar les rodalies del Camp Nou.

2 comentaris:

Antoni Gomà ha dit...

Benvolgut,
molt bé el blog!

He vist la intervenció sobre el "2-0 i prou" i he llegit el text sense fixar-me gaire en les imatges(sóc una mica antic, jo). I he llegit que

"Doncs això, no hi gaire que explicar. Quan un equip vol jugar una mica i s'enfronta amb un altre que no vol jugar sols passar això, que el millor és el resultat i guanya l'equip que vol jugar una mica"

i després de llegir els diaris d'avui diumenge he pensat que l'equip que havia volgut jugar una mica era el Getafe i el que no, el Barça.

Però després he vist que el post era de les 23.45 i he pensat com podia ser que estiguéssim junts sopant a Can Mià a aquella hora i tu estiguessis escrivint en un blog...

...fins que m'he adonat que parlaves del partit de la Champions. Com canvien les coses de dimecres a dissabte!

Sort que el sopar d'ahir demostra que l'ambient dels Capgrossos va molt bé, ben segur que molt millor que el Barça (i que l'ambient global a la Colla està per sobre de desafortunades intervencions en el Fòrum)!

Antoni Gomà

Capgròs al vent ha dit...

Gràcies pel teu comentari Antoni, tot un plaer compartir amb tu i tots els companys de la colla moments com els que vàrem viure ahir vespre-nit.

Ah! i per lo del Barça, jejeje no serà un petit lapsus provocat per la ressaca?